Paul 't Lam

Projectmanager
  • Member Since, 22 maart 2017
  • Uurtarief (€) €90
  • Geboortedatum 23.03.2017
In de afgelopen 25 jaar heb ik me ontwikkeld tot een oplossingsgerichte (project)manager met aandacht voor de grote lijn, het (middel)lange termijn perspectief en het organisatiebelang. Ik zoek oplossingen die hierop gericht zijn.

Ik heb ruime ervaring als team- en projectmanager op ICT-terreinen als beheer, ontwikkeling, testen & implementatie, en biedt mijn teamleden graag de ruimte en verantwoordelijkheid om zich te ontwikkelen. Op mijn vakgebied ben ik staat zowel vanuit gebruikerswensen als inhoudelijke mogelijkheden naar zaken te kijken, en dat maakt dat ik goed als schakel tussen de business en de techniek (ICT) functioneer.

Mijn persoonlijke eigenschappen verantwoordelijkheid, vasthoudendheid, flexibiliteit, accuraatheid, geduldigheid, creativiteit en mijn ervaring om te gaan met wisselende omstandigheden en deadlines maken dat ik het prettig vind zowel in een lijnorganisatie als in projectorganisatie te functioneren. Zelfstandig of in teamverband zal ik altijd planmatig en doelgericht werken, en ben uitstekend in staat om planningen te maken en te bewaken.