Berichten

In 5 stappen naar de juiste financieringsvorm voor jouw onderneming

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen en doorgroeimogelijkheden. Het juiste idee kan van jouw start-up een succes maken of je huidige bedrijf naar een hoger niveau tillen. Naast een goed idee heb je echter ook financiering nodig. Voor het krijgen van de benodigde financiering bestaan er gelukkig genoeg mogelijkheden. Zo zijn er meerdere evenementen waar vraag en aanbod op de financieringsmarkt samenkomen. Hier kun je als start-up jouw ‘million dollar idea’ pitchen en meteen een investeerder..

5 feiten en fabels over AOV voor zzp’ers

Het zou te duur zijn, er valt helemaal niets te kiezen en het geeft heel veel rompslomp om er 1 af te sluiten. Kloppen deze stelling over de arbeidsongeschiktheidsverzekering ()? Een eerlijk antwoord op prangende vragen over deze verzekering. In samenwerking met Sprout bracht Centraal Beheer de AOV Survivalgids uit. Hierin is alles te lezen over de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Even Centraal legt 5 stellingen uit de gids onder de loep. 1 – De AOV is duur De kosten zijn voor veel..

7 aandachtspunten die je start-up succesvol maken

De start-up lijkt het succesmodel voor ondernemers te zijn. Veel ondernemers denken met hun idee of product de nieuwe Facebook of Über te gaan worden. Start-up coach Quintin Schevernels ziet dat veel start-ups verblind worden door dit soort succesverhalen. Terwijl het overgrote deel faalt. Hij schreef het boek Suits & Hoodies, over het geheim van de succesvolle start-up. Hij noemt hierin 7 factoren die bepalend zijn voor succes. Start-up coach: 7 belangrijke punten Schevernels benoemt in zijn boek 7 belangrijke..

Drie keer zoveel zzp’ers zonder werk door Wet DBA

De Wet DBA, die schijnzelfstandigheid moest tegengaan, slaat diepe gaten in de zelfstandigenmarkt. Opnieuw verliezen meer zelfstandigen werk als gevolg van de wet. Een deel daarvan vlucht in payroll-constructies of werkt nu via uitzendbureaus. Dat blijkt  van zzp-expert Pierre Spaninks en de Intelligence Group. De Wet DBA werd vorig jaar in mei ingevoerd ter vervanging van de VAR en moest schijnzelfstandigheid tegengaan. Maar direct daarna ontstond grote onzekerheid bij zelfstandigen en opdrachtgevers over wat wordt aangemerkt als verkapt dienstverband en wat niet.

Een website voor zzp-ers

Ben je als zzp’er opzoek naar een voordelige, professionele website? MASJO Social Media Services heeft deze website voor jou als zzp’er! Veelal zijn zzp’ers opzoek naar een eenvoudige, mooie website. En de kosten? Vanaf € 350,- per jaar. Dat is inclusief een eigen domeinnaam en hostingkosten.